به گزارش مرکز ارتباطات رسانه‌ای گروه انتخاب،یکی از اشتباهات رایج در استفاده از یخچال قرار دادن غذای داغ یا ولرم در یخچال و فریزر است. چون گرمای غذای داغ یا حتی ولرم دمای داخل یخچال را بالا می برد و در نتیجه در وظیفه نگهداری از مواد غذایی دیگر اختلال به وجود می آید. به این ترتیب خطر آلوده شدن مواد غذایی که به درستی بسته بندی نشده اند افزایش پیدا می کند.

بنابراین لازم است که قبل از قرار دادن باقیمانده غذا داخل یخچال آن‌ها را کاملاً سرد کنید. اگر عجله دارید و یا هوای داخل آشپزخانه گرم است می توانید ظرف غذا را داخل ظرف بزرگتری که حاوی آب سرد و یخ است قرار دهید تا دمای آن با سرعت بیشتری پایین بیاید و خنک شود.