• تقدیر وزارت ارشاد از اسنوا به‌دلیل همراهی با مردم در بحران کرونا

    مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارسال نامه‌ای خطاب به مدیرعامل اسنوا، از هوشمندی، حسن فعالیت و تبلیغات محیطی اسنوا در بحران ویروس کرونا، تقدیر و تشکر کرد.

  • مواد غذایی را با مواد یخچالی اشتباه نگیرید!

    قرار دادن مواد غذایی داخل یخچال سرعت رشد میکروارگانیسم ها را کند می کند و به این ترتیب بروز مسمومیت و آلودگی غذایی کاهش می یابد. این کار باعث نگهداری باکیفیت مواد غذایی نیز می شود. اما نباید مواد غذایی را طولانی مدت در یخچال نگهداری کنید. بهتر است مواد غذایی را کم خریداری کنید و تازه به تازه به مصرف برسانید. یخچال برای تازه نگه‌داشتن مواد غذایی است نه برای نگهداری طولانی مدت از آن‌ها.

  • فرصت 2 ساعته مواد غذایی برای ورود به یخچال

    درست است که گفته شده ابتدا باید غذاها را خنک کنید بعد به یخچال انتقال دهید. اما نباید زمان خنک کردن و انتقال آن‌ها را به یخچال طولانی کنید. در واقع نباید زمان انتقال مواد غذایی به یخچال بیش از 2 ساعت طول بکشد. چون برخی بعد از پخته و آماده شدن مستعد هاگ هستند که ممکن است کپک زده و در دمای محیط باعث ایجاد ترکیبات سمی شود.

تازه ترین رویدادهای گروه

تقدیر وزارت ارشاد از اسنوا به‌دلیل همراهی با مردم در بحران کرونا

23 اردیبهشت 1399|

مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارسال نامه‌ای خطاب به مدیرعامل اسنوا، از هوشمندی، حسن فعالیت و تبلیغات محیطی اسنوا در بحران ویروس کرونا، تقدیر و تشکر کرد.

مواد غذایی را با مواد یخچالی اشتباه نگیرید!

17 اردیبهشت 1399|

قرار دادن مواد غذایی داخل یخچال سرعت رشد میکروارگانیسم ها را کند می کند و به این ترتیب بروز مسمومیت و آلودگی غذایی کاهش می یابد. این کار باعث نگهداری باکیفیت مواد غذایی نیز می شود. اما نباید مواد غذایی را طولانی مدت در یخچال نگهداری کنید. بهتر است مواد غذایی را کم خریداری کنید و تازه به تازه به مصرف برسانید. یخچال برای تازه نگه‌داشتن مواد غذایی است نه برای نگهداری طولانی مدت از آن‌ها.

فرصت 2 ساعته مواد غذایی برای ورود به یخچال

17 اردیبهشت 1399|

درست است که گفته شده ابتدا باید غذاها را خنک کنید بعد به یخچال انتقال دهید. اما نباید زمان خنک کردن و انتقال آن‌ها را به یخچال طولانی کنید. در واقع نباید زمان انتقال مواد غذایی به یخچال بیش از 2 ساعت طول بکشد. چون برخی بعد از پخته و آماده شدن مستعد هاگ هستند که ممکن است کپک زده و در دمای محیط باعث ایجاد ترکیبات سمی شود.

همواره به روزترین باشید

تقدیر وزارت ارشاد از اسنوا به‌دلیل همراهی با مردم در بحران کرونا

23 اردیبهشت 1399|

مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارسال نامه‌ای خطاب به مدیرعامل اسنوا، از هوشمندی، حسن فعالیت و تبلیغات محیطی اسنوا در بحران ویروس کرونا، تقدیر و تشکر کرد.

مواد غذایی را با مواد یخچالی اشتباه نگیرید!

17 اردیبهشت 1399|

قرار دادن مواد غذایی داخل یخچال سرعت رشد میکروارگانیسم ها را کند می کند و به این ترتیب بروز مسمومیت و آلودگی غذایی کاهش می یابد. این کار باعث نگهداری باکیفیت مواد غذایی نیز می شود. اما نباید مواد غذایی را طولانی مدت در یخچال نگهداری کنید. بهتر است مواد غذایی را کم خریداری کنید و تازه به تازه به مصرف برسانید. یخچال برای تازه نگه‌داشتن مواد غذایی است نه برای نگهداری طولانی مدت از آن‌ها.

بازدیدهای انجام گرفته

  • دکتر پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی

دکتر پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی: تنها راه مقابله با تحریم، رونق تولید و مصرف کالای ایرانی است.

4 تیر 1398|

مشاهده سرمایه گذاری، دانش، مهارت و نیروی انسانی خلاق و فعال به کار گرفته شده در این مجموعه باعث افتخار است اما هنگامی که روند چرخش سرمایه در کشور را مشاهده می کنیم که کمتر در تولید و صنعت به کار گرفته می شود، این خوشحالی تبدیل به نگرانی می شود.

سایرخبرها

2302, 1399

تقدیر وزارت ارشاد از اسنوا به‌دلیل همراهی با مردم در بحران کرونا

23 اردیبهشت 1399|

مدیرکل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارسال نامه‌ای خطاب به مدیرعامل اسنوا، از هوشمندی، حسن فعالیت و تبلیغات محیطی اسنوا در بحران ویروس کرونا، تقدیر و تشکر کرد.

1702, 1399

مواد غذایی را با مواد یخچالی اشتباه نگیرید!

17 اردیبهشت 1399|

قرار دادن مواد غذایی داخل یخچال سرعت رشد میکروارگانیسم ها را کند می کند و به این ترتیب بروز مسمومیت و آلودگی غذایی کاهش می یابد. این کار باعث نگهداری باکیفیت مواد غذایی نیز می شود. اما نباید مواد غذایی را طولانی مدت در یخچال نگهداری کنید. بهتر است مواد غذایی را کم خریداری کنید و تازه به تازه به مصرف برسانید. یخچال برای تازه نگه‌داشتن مواد غذایی است نه برای نگهداری طولانی مدت از آن‌ها.

1702, 1399

فرصت 2 ساعته مواد غذایی برای ورود به یخچال

17 اردیبهشت 1399|

درست است که گفته شده ابتدا باید غذاها را خنک کنید بعد به یخچال انتقال دهید. اما نباید زمان خنک کردن و انتقال آن‌ها را به یخچال طولانی کنید. در واقع نباید زمان انتقال مواد غذایی به یخچال بیش از 2 ساعت طول بکشد. چون برخی بعد از پخته و آماده شدن مستعد هاگ هستند که ممکن است کپک زده و در دمای محیط باعث ایجاد ترکیبات سمی شود.

گزارش های تصویری

تقدیر از کارکنان واحد ایمنی و بهداشت گروه صنعتی انتخاب

10 اردیبهشت 1399|

مدیر دپارتمان روابط عمومی و دپارتمان سرمایه‌های انسانی گروه صنعتی انتخاب به پاس زحمات شایسته واحد ایمنی و بهداشت این گروه و به مناسب روز جهانی ایمنی و بهداشت، با حضور در محل فعالیت همکاران خدوم خود از زحمات ایشان تقدیر و قدردانی کردند.

بسته های حمایتی اسنوا برای خانواده های نیازمند درگیر کرونا

5 فروردین 1399|

پس از شیوع ویروس کرونا در کشور، اسنوا به عنوان یک برند ملی در راستای توسعه مسئولیت های اجتماعی خود، اقدام به ایجاد یک ساز و کار برای بهبود وضعیت خانواده های نیازمند در شرایط مقابله با ویروس کرونا کرد و بر این اساس بسته های حمایتی کالاهای اساسی اسنوا در حال آماده سازی برای ارسال به درب خانه خانواده های کم بضاعت و نیازمند دارای بیمار یا بیماران کرونایی است.